Levering

Levering

We verzenden naar alle delen van de wereld, ja, overal ter wereld!

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. We zullen elke bestelling en elk verzonden product zorgvuldig controleren om uw tevredenheid te maximaliseren. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.

De levertijd is 5 tot 12 dagen, afhankelijk van onze voorraad en je besteladres. Na verzending van de bestelling zullen wij u per e-mail op de hoogte stellen. U ontvangt een verzendbevestiging per e-mail. Het bevat uw bestelinformatie, afleverinformatie enzovoort.

Verzendmethode: De verzendmethode is afhankelijk van de adresgegevens van uw bestelling. We selecteren het beste koeriersbedrijf op basis van uw adres, zodat u uw pakket sneller ontvangt. Normaal gesproken is de verzendmethode: DHL, EMS, FedEx en lokaal postbedrijf.

Bestelling volgen: Na online aankoop sturen we u een e-mailbevestiging om uw bestelling te bevestigen. Wanneer ons magazijn wordt verzonden, sturen we opnieuw een e-mail De inhoud van de e-mail bevat bestelinformatie, pakketinformatie, tracking-URL enzovoort.

Opmerking: zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is, we zullen de meeste bestelinformatie via e-mail verzenden. De e-mail is het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij de aankoop, of het e-mailadres dat is opgeslagen in uw "Mijn account" -profiel.

Verzendkosten: Verzendkosten zijn afhankelijk van uw land / regio. Om de meest nauwkeurige bezorgmethode en bezorgtijd te krijgen, hoeft u alleen maar uw afleveradres in te voeren tijdens het afrekenen. Daarna kunt u het meest comfortabele vervoermiddel kiezen.

Om uw bestelling veilig en succesvol af te leveren, dient u ervoor te zorgen dat het adres dat u invoert correct is, aangezien de meeste bestellingen niet kunnen worden gewijzigd nadat ze zijn verzonden.

Bedankt voor uw vertrouwen en wensen u veel winkelplezier!